Tak trochu jsme pořád váhali, vyhlídka Máj nebo Solenická Podkova ❓ Obě vyhlídky jsou krásné, ale nakonec to vyhrála ta míň profláknutá a možná i romantičtější 🤔. Nebo, že by měla na výběr vliv dojezdová vzdálenost z místa dočasného pobytu? Kdoví.

KOMPLETNÍ OBRÁZKOVÁ GALERIE: Solenická podkova od honzacoporadjede na Rajčeti – https://honzacoporadjede.rajce.idnes.cz/Solenicka_podkova/

Tak jsme se autem přesunuli do Zduchovic, zapnuli mapy.cz a vydali se na pochoďák. Jakmile jsme se dostali do terénu jako obvykle začaly blbnout a trošičku jsme se zamotali. Pak jsme, ale potkali Gandalfa, tak nazval onoho muže náš Matěj, který nás navedl na správnou cestu.

To jsme však ještě nečekali co nás čeká. V pohodě to bylo až po příkré vysoké schody uměle vytvořené, kdy jsme se propracovali skoro až na „balvanovou” vyhlídku. Na tu pravou to však bylo ještě pár metrů. Žena s Matějem to nedávali a navíc jsem nechtě Matějovi způsobil úzkostný stav, což mě moc mrzí. Takový měl o mě strach.

Díky Bohu já závratí netrpím, tak jsem si došel pro ty pravé obrázky. Opravdu to stálo za to a ten pohled na zákoutí Vltavy byl přímo BOŽSKÝ. Příroda občas umí vytvořit přenádherné věci a SOLENICKÁ PODKOVA k nim určitě patří 👍

#jednadvehonzajde #solenickapodkova

Napsat komentář

Trending

Design a site like this with WordPress.com
Začít