Vyhlášení cykloakce ŽDÁNICKÝM LESEM A POLITAVÍM (poznej svůj region) 2022 a mistrovství regionu ve vaření gulášů.

No, řekněme, že načasované to bylo dobře, ale větru a dešti pořadatelé poručit neuměli. Byla kosa jako sviňa, ale vydržel jsem skoro do 18:00hod. a pak se teprve vydal domů. Upřímně, vydržel jsem jen kvůli tombole a ve skrytu duše doufal, že bych mohl vyhrát nějakou zajímavou cenu. Nakonec jsem vyšel na prázdno, ale nějak z toho nesmutním. I tak jsem si domů přivezl dárkový poukaz do Decathlonu, hezký kalendář 2023, diplom a čelovku (či co je v té malé krabičce).

Už před 13:00hod. se do sportovního areálu valily masy lidí, snad na ty guláše, co já vím 🤔. Jedno je jisté, že se v takovém prostředí moc dobře necítím, ale u stolu jsme byli celkem dobrá parta. Na čepu byly Svijany 11°, což zrovna není můj šálek kávy, do toho zima, takže mi 🍺 vůbec nelezlo. To už byla lepší ta domácí slivovička od spolupřísedícího nebo teplá medovina.

KOMPLETNÍ OBRÁZKOVÁ GALERIE:
Křižanovice 2022 – vyhlášení cykloakce od honzacoporadjede na Rajčeti – https://honzacoporadjede.rajce.idnes.cz/Krizanovice_2022_-_vyhlaseni_cykloakce/

Vyhlášení probíhalo v několika fázích, které byly proloženy kulturním programem. Musím uznat, že ty „dědci“ (název skupiny si fakt nepamatuju) hrající staré fláky byli fakt gut. Jelikož Měnín je tak trochu mimo výseč mikroregionu Ždánický les a Politaví na vyhlášení jsem byl s Hrušeckými či jak to správně napsat 🤔. Tak k někomu ten invazivní druh přiřadit museli, aby moc nenarušoval hegemonii 🤣

No nic, těch pět hodin v křižanovické koše uteklo jako voda a já se vydal už za šera na 25km cestu domů. Až na stoupání že Slavkova do Křenovic to je placka, tak to celkem slušně odsýpalo a asi za 01:15hod. jsem byl doma. V jednom jsem, ale přece jen vyhrál, ty termo „věci“ jsem na sebe nerval zbytečně a dalo se to počasí jakž takž přežít.

#honzaporadjede
#honzajede
#politaví #zdanickyles

Napsat komentář

Trending

Design a site like this with WordPress.com
Začít