02.03.2024

Studený vítr a podmračené počasí sráželo venkovních 11°C celkem nízko, ale vyjel jsem alespoň za komín.

Následovala tedy krátká projížďka po okolí, ale primární cíl byl fotbalový zápas Tatran Bohunice : Zbrojovka Brno „B“, kdy se oba soupeři rozešli smírně. Ani jeden ze soupeřů totiž nedokázal za 90min. vstřelit gól. Převážně se hrálo ve středu pole, přičemž každý tým měl jen jednu gólovou šanci. Přímé střely na branku žádné, stejně tak hra po křídlech téměř žádná. Tak vidím konečnou remízu jako spravedlivé řešení. Na fotbale jsem ještě alespoň trochu pokecal s Karlem, dal dvě pivka a pak se ještě jel trochu projet 🚴

Po cyklostezce na Rajhradice, kde jsem objevil krátký 500m trailík, kdy jsem musel nejprve vyskákat nad Habřinu. Dolů už to bylo po úzké mírně blátivé pěšince fajn, ale krátké. Vyjel jsem pak na cyklostezku v Rebešovicích u zahrádek. Na chvíli se zastavil u Svratky, prokroužil areálem benediktinského kláštera a vydal se do obory.

OBRÁZKOVÁ GALERIE: https://www.rajce.idnes.cz/honzacoporadjede/album/na-tatran-bohunice-do-opatovic

Tam sjel u hájenky ke Svratce z druhé strany udělal pár obrázků, projel lesem a pak kolem trati zpět do Rajhradu a odsud pomalu domů.

Celkem to dnes bylo za 31,68km, ale o to ani tak nešlo. Prostě vynikající relax, kdy jsem byl moc rád, že jsem měl v tašce na kole ještě vestu.

Napsat komentář

Trending

Design a site like this with WordPress.com
Začít