09.03.2024

Počasí na houby, tak jsem tak trochu přemýšlel jestli mám vyjet nebo zůstat za pecí. Po obědě vypadalo, že se počasí umoudřilo, ale bylo to jen na oko, ten vítr byl ledový a hodně silný. Stejně jsem však vyrazil.

OBRÁZKOVÁ GALERIE: Baník PYČO Baník :o) od honzacoporadjede na Rajčeti – https://www.rajce.idnes.cz/honzacoporadjede/album/banik-pyco-banik-o

Avšak žádné velké plány. Po dlouhé době jsem zase zajel na Velké Družďavy a pak pokračoval do Brněnských Ivanovic kolem zdevastovaného Ivanovického zámečku na prvoligový fotbal.
https://1url.cz/@zamekbrnenskeivanovice
Na to, že se jedná o kulturní památku rozhodně nevypadá, spíš vypadá jako takový trošku víc zanedbaný objekt.
Tentokrát, ale hrály v ligovém klání hlavní roli ženy, Lokomotiva Horní Heršpice vs Baník Ostrava. No jo, Baník PYČO Baník.

Na stadionu byl můj soused na tribuně delegát utkání či jak to správně nazvat se kterým jsem celkem dobře pokecal. Celý špíl si dělal poznámky a oba jsme klepali pěknou kosu, tak moc tam fučelo. Ale ten seriózně vypadající pán byl z Baníku Ratíškovice. Fotbal byl oboustranně vyrovnaný ale přece jen přišlo mi, že Baník má lepší individuality. Zvlášť 10 (Kateřina Vojtková), kterou bylo těžké oddělit od balónu a zařídila oba góly zápasu dostávala zbytečně moc prostoru. Proto taky na konec Baník porazil Lokomotivu 2 : 0. Po zápase jsme se se „sousedem“ rozloučili podáním ruky a přáním šťastné cesty a já vyrazil k domovu.

To jsem si, ale cestou rozmyslel a stavil se ještě U Kobry na dva Bohémy 🍺. Teprve pak jsem to vzal po stezce kolem koupáku domů. Dnes jsem najel kousek přes 31km, chvílemi na stadionu drkotal zubami jaká byla zima, ale celkový dojem byl opravdu dobrý ✅. Prostě C🙃🙃L strávené odpoledne.

#honzaporadjede #honzajede

Napsat komentář

Trending

Design a site like this with WordPress.com
Začít